Vesna Milanović, poznata kao voditeljka Grand i Prve televizija, osvaja publiku svojim impresivnim emisijama. Njen dar za postavljanje pravih pitanja u pravo vreme donosi joj mnoge ekskluzivne intervjue tokom karijere. Iako je u centru pažnje, Vesna čuva svoju privatnost i nastoji je odvojiti od medijskog sveta. Pored uspešne karijere, uživa u ispunjenom porodičnom životu i održava bliska prijateljstva s kolegama iz industrije zabave.

Njen suprug Boban, menadžer poznatih ličnosti, ima ključnu ulogu u njenom životu i karijeri. Njihov sretan brak govori o posvećenosti očuvanju privatnosti u svetu medija. Vesna je godinama nosila istu frizuru koju smatra savršenom kombinacijom dužine i stila. Međutim, uoči nove sezone programa koji vodi s Draganom Katićem na Grand televiziji, Vesna je donela manju promenu u svom izgledu. Ranije je imala zlatno-smeđu razbarušenu frizuru, ali sada se odlučila za potpuno plavu nijansu kose, debitujući svoj novi izgled na rođendanskoj zabavi najmlađe ćerke svog prijatelja Ace Pejovića. Sa svojim karakterističnim šiškama, Vesna je osvežila svoju frizuru.

Njena nova frizura privukla je pažnju prisutnih i svi su pohvalili hrabru promenu. Vesna s nestrpljenjem iščekuje početak “Zvezde Granda Special” i “Alo, halo” kako bi publici predstavila svoj novi izgled. Očekuje se da će gledaoci pozitivno reagovati na promene, s obzirom na oduševljenje koje su Vesnini suprug i prijatelji već izrazili.

Vesna Milanović, poznata kao voditeljka Grand i Prve televizija, osvaja publiku svojim impresivnim emisijama. Njen dar za postavljanje pravih pitanja u pravo vreme donosi joj mnoge ekskluzivne intervjue tokom karijere. Iako je u centru pažnje, Vesna čuva svoju privatnost i nastoji je odvojiti od medijskog sveta. Pored uspešne karijere, uživa u ispunjenom porodičnom životu i održava bliska prijateljstva s kolegama iz industrije zabave. Njen suprug Boban, menadžer poznatih ličnosti, ima ključnu ulogu u njenom životu i karijeri. Njihov sretan brak govori o posvećenosti očuvanju privatnosti u svetu medija. Vesna je godinama nosila istu frizuru koju smatra savršenom kombinacijom dužine i stila. Međutim, uoči nove sezone programa koji vodi s Draganom Katićem na Grand televiziji, Vesna je donela manju promenu u svom izgledu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here