Pjevačica Bojana Stamenov iznenadila je svoje obožavatelje pokazavši nevjerojatnu transformaciju. Samouvjereno je pokazala svoje novo tijelo na plaži u lijepom kupaćem kostimu. Prije nešto više od godinu dana Bojana je odlučila početi živjeti zdravije. Jako se namučila da smršavi, preko 80 kilograma! Morala je biti vrlo stroga s onim što jede, a također je puno vježbala. Priča se nastavlja i nakon reklame.

Prije je Bojana nosila velike haljine da se sakrije. Ali sada se osjeća jako dobro i samouvjereno pozira u kupaćem kostimu. Otišla je na putovanje i sa svojim obožavateljima podijelila nevjerojatne slike na kojima je pokazala kako je narasla i postala samouvjerenija. Bojana je zadovoljna kako izgleda bez šminke, a obožavatelji je vole i podržavaju. Nadahnula je i druge da se osjećaju samopouzdanije.

Ove slike pokazuju da je Bojana sada sretnija i ugodnija sama sa sobom nego ikad prije. Napravila je velike promjene u svojoj prehrani i rutini vježbanja te je izgubila puno kilograma u kratkom vremenu. Namjeravala je operirati želudac, ali odlučila je to ne učiniti nakon što je vidjela koliko dobro funkcionira njezin novi zdravi način života. Sada je svakodnevno usredotočena na poboljšanje svog izgleda i osobnog stila. Bojana je nedavno imala priliku pokazati svoje novo tijelo i isprobati različite kombinacije dok je promovirala svoj bend.

Jedan od njezinih najboljih outfita bio je lijepi džemper i suknja koje je uskladila s cool šeširom i posebnom torbicom. Bojanina nova dijeta pomogla je da izgleda i osjeća se bolje, pa se osjećala samopouzdanije i zabavljala se isprobavajući novu odjeću. Modni stručnjaci i obožavatelji jako vole Bojanu jer uvijek ima širok osmijeh na licu. Osjeća se dobro zbog svog izgleda i to joj daje puno energije da radi sve što treba, poput stvaranja glazbe i rada na novim projektima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here