Poznata po svojoj ogromnoj popularnosti u industriji pop muzike, ona aktivno komunicira sa svojom vjernom bazom obožavatelja na više kanala društvenih medija. U posljednje vrijeme, njena zadivljujuća ažuriranja privukla su značajnu pažnju javnosti. Seka Aleksić, cenjena pevačica, sa ponosom je najavila da je u svoju porodicu uvela novog člana – psa. Zajedno sa sinovima, naletela je na napuštenog psa koji je lutao užurbanim beogradskim ulicama. Na osnovu izjave pjevačice, kod psa je zaista otkriven mikročip, što je navelo hitnu akciju da se kontaktira vlasnik. Međutim, objavljeno je da je vlasnik oštro negirao bilo kakvu odgovornost za ljubimca.

 

„Nina je pronađena na ulicama Beograda, a mi smo doneli hrabru odluku da joj pružimo dom pun ljubavi. Kada smo otkrili mikročip, kontaktirali smo navodnog vlasnika, koji se ne samo odrekao vlasništva, već je i dao jmbg za čip. Odveli smo je na detaljan pregled, gdje smo s olakšanjem otkrili da je dobrog zdravlja i pored pothranjenosti, ali je iz straha i nepovjerenja, nažalost, ugrizla veterinara. Nina je u početku bila nevjerovatno uplašena, ali s vremenom i strpljenjem postala je opuštenija i prijemčivija za ljudski dodir.

 

Najstariji sin Seke Aleksić, Jakov, nedavno je krenuo u školu. “Spremna sam da moje dijete krene u prvi razred, ali se više brinem za njega jer još ne razumije odgovornost koju nosi sa sobom. Moja porodica i ja proveli smo dosta vremena razgovarajući o predstojećim izazovima koje će morati da savladaju.  domaće zadatake i novi koncepti za učenje. Predviđam da će mu biti teško, pogotovo što je često bio nestašan u predškolskom uzrastu.

 

 

Za Jakova je ključno da shvati da se mora fokusirati na učenje dok istovremeno razvija ljubav prema učenju. Srećom, on ima dosta radoznalosti, što će ga vjerovatno navesti da istražuje različite teme.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here