Pjevačica Jelena Karluša je jedna od najpoznatijih na našim protorima. Njena karija se ne zasniva na njenim pjesmama , već isključivo na skandalima koji ju prate. Tao su je mediji svojevremeno prozvali “Mala od skandala”. Jelena je proteklih nekoliko mjeseci česta tema u medijima zbog raznih situacija. Poznato je da je veliki broj ljudi voli i podržava , međutim ima i onih koji je ne vole pa je i osuđuju šta god ona uradila.

 

 

 

 

 

Proteklih dana su mnogi osuli paljbu po njoj , jer se ona digla protiv nasilja , kao i protiv podijele Srbije . Imali smo priliku da vidimo ovih dana kako ona šeta zajdno sa građanima Srbije. I ma koliko bilo onih koji je osuđuju , uvijek je više onih koji je vole i koji su joj prilazili da se s njom pozdrave. Jelena se također godinama bori protiv nasilja nad životinjama , te ona važi za jednog velikog humanistu kao i zaštitnika životinja.

 

 

Nedavno je Jelena na svom Instagram nalogu objavila fotografije jednog psa , kojem su obje prednje šape amputirane , i on se sada kako je pjevačica izjavila bori za svoj život. Jelena je sve napore uložila kako bi ovaj pas što prije ozdravio, a sada je odlučila i da ga posjeti kod veterinara kod kojeg se nalazi na liječenju. jelena je istakla da ukoliko bude potrebno ona njega vodi čak u London kako bi mu se ugradili implatanti u ramene zglobove , te bi to u veikoj mjeri olakšalo negovo kretanje. Jelena je izjavila da je na see preuzela brigu o ovom psu te da će dati sve od sebe kako bi on imao normalan život.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here