Niven El Jamal i šeik Ahmed bin Saeed Al Maktoum su imali burnu ljubavnu priču koja je počela u jednom restoranu u Dubaiju. Njihova veza, koja je obilježena luksuzom i strašću, s vremenom se pretvorila u muku koja ih je dovela na sud.

Iako su se Niven i šeik Ahmed izjavljivali jedno drugome ljubav i vjernost, njihov brak nije priznat prema britanskom zakonu. Niven je tvrdila da su se vjenčali u Londonu, ali to je osporila šeikova odvjetnička ekipa. Sud je priznao prisutnost islamskih običaja, ali je brak proglašen nevažećim.

Unatoč svim poteškoćama, Niven je rodila sina Saeeda i njih dvoje su nastavili imati interakciju, iako je ograničena na viđanje svaka dva mjeseca. Niven je ostala u Londonu, primajući mjesečnu naknadu od šeika. Njihova veza bila je ispunjena luksuzom i putovanjima diljem svijeta. Niven je uživala u darovima i privilegijama koje joj je pružao njezin bogati ljubavnik. Ipak, s vremenom su se pojavile pukotine u njihovom odnosu, a saznanje da je šeik imao tajnu obitelj izazvalo je još veće probleme.

Niven je izjavila da je vjerovala da će se na kraju vjenčati s šeikom i da je čak kupila vjenčanicu. Međutim, njihova veza nije opstala, a Niven je ostala sjećanja na luksuzne trenutke i darove koje je dobila od svog milijardera ljubavnika. Unatoč svemu, Niven nastavlja živjeti u Londonu, primajući financijsku potporu od šeika. Njihova priča ostaje kao jedna od onih nevjerojatnih ljubavnih pustolovina koje se obično viđaju samo u Hollywoodu. Puno je ovakvih priča kada sve izgleda bajno i krasno međutim iza svega se krije nešto deseto i razočaravajuće. Ne treba se oslanjati na lagodan život koji ti pruža neko drugi jer to u svakom trenu može nestati.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here