Šapčanin Ljuba Aličić izgradio je impozantnu vilu smještenu u samom srcu grada, koja se izvana ističe svojom bojom, tamno ružičastom, te je za njezinu izgradnju uložio oko pola milijuna evra. Ova raskošna vila bila je dom za Ljubu, njegovu suprugu Željanu i njihova dva sina. S druge strane, njegov sin Dejan, naslijedivši svoju bivšu suprugu, odlučio je sagraditi vlastitu kuću u drugom dijelu grada.

 

Unutar vile dominirala je raskoš, s pozlaćenim detaljima, umjetničkim slikama i antikvitetima koji su krasili zidove. Sobe su se odlikovale zlatnim i crvenim tonovima, stvarajući ukupni luksuzni ugođaj. Možemo slobodno reći da je ova kuća jedna od najluksuznijih ne samo na lokalnoj sceni, već i šire, te da je bila najskuplja kuća u samom Šapcu. Voditelj je imao priliku zaviriti u ovaj “dvorac” tijekom svoje posjete.

Ljuba Aličić govorio je o svojoj dugogodišnjoj supruzi Željani, nazivajući je svojom najvećom životnom ljubavi. Naglasio je kako imaju dvoje predivne djece i kako su u savršenom skladu. Također je istaknuo da mu je supruga Željana bila ogromna podrška i da mu je donijela sreću u životu, i dodao je kako je uvjeren u izreku “Kuća je na ženi”.

Prikazao je duboku povezanost i razumijevanje među njima te kako je prošao kroz izazove ljubomore i mladosti, ali su zajedno izdržali sve teškoće i proveli 40 godina srećnog braka. Željana je potvrdila ovo isto, istaknuvši da nema nesuglasica među njima i opisala Ljubu kao idealnog muža i oca. Šaljivo je dodala kako je ona odgovorna za uređenje kuće, objasnivši zbog čega je unutrašnjost vile obilovala zlatnim detaljima. Otkrili su i da su neke od kućnih dekoracija nabavili iz Amerike, vodeći ih pažljivo kao dragocjenosti, dok su namještaj donijeli iz Egipta.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here