Vlasnik Pink Media Group , u čijem sastavu se nalazi i Pink televizija je Željko Mitrović . Njegova televizija se našla na udaru građana , nakon dva masakra koji su počinjeni 3 i 4 maja u Srbiji. Građani smatraju da program koji emituje TV Pink , ima nemoralan i nasilan sadržaj , a u velikom broju građani misle na rijaliti program Zadruga , u kojoj je većina učesnika povezano sa kriminalom .

 

 

Najpoznatiji učesnik Zadruge u aktuelnoj šestoj sezoni je Zvezdan Slavinić koji je bio u zatvoru devet godina zbog ubistva , i koji je pravi nasilnik , što se moglo vidjeti bezbroj puta i u Bijeloj kući. Mitrović ne mari baš mnogo za kritike koje mu građani upućuju , njemu je izgleda najbitnija zarada. Poznato je da Mitrović spada u red najmoćnijih ljudi , ne samo u Srbiji nego i u regionu.

 

 

Željko je u braku sa Milicom , već dvije decenije , a ona mu je i desna ruka u poslu . S njom ima dvije kćerke , a prije nje je bio u braku sa poznatom pjevačicom Sonjom Mitović Hani , sa kojom Mitrović ima sina i kćerku. Sonja se davno povukla iz javnosti , medijima je ipak zanimljiv njen privatni život , pa je tako otkriveno da je nakon razvoda od Želka ona bila u vezi sa pjevačem koji se široj publici predstavo u najpopularnijem takmičenju ZvezdeGranda. Riječ je o Banetu Mojičeviću. Iako je on od Sonje mnogo mlađi ,oni se nisu razdvajali , i odlično su se slagali. Banetu nije smetalo što je Sonja starija , jer poznato je da on voli starije žene. Špekulisalo se da je Bane sa Somjom iz koristi jer je ona vlasnica jednog od najboljih muzičkih sstudija u Srbiji.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here