Vlado Georgiev, poznati pjevač, neko vrijeme bio je izuzetno popularan i tražen na estradnoj sceni. Međutim, odlučio se povući s javne scene i rijetko se pojavljuje u medijima. Štoviše, vrlo malo se zna o njegovim roditeljima koji su i dalje prilično neuhvatljivi i izvan medijskog fokusa. Njihov fizički izgled ostaje misterija, a njihova podrška svom sinu Vladi bila je konstantna tijekom njegove karijere, iako su ostali izvan reflektora.

Nakon brojnih javnih veza, Vlado Georgiev se konačno smirio sa svojom partnericom Milicom Samardžija, s kojom ima dvije kćerke. Nedavno je Vlado na svom Twitter profilu podijelio duboko značajnu poruku. Naglasio je važnost brige i pažnje prema roditeljima i podijelio da je imao dubok i značajan razgovor s njima, koji smatra najljepšim razgovorom koji su imali u protekloj deceniji. Iako su se suočili s izazovima, zajedno su ih prevladali, a Vlado sada korača dalje. U poruci šalje ljubav svojim obožavateljima i poziva na povratak svojoj strasti prema glazbi i međusobnoj podršci.

Osim što je podijelio sliku sa svojim roditeljima, Vlado Georgiev je izrazio svoju duboku povezanost s Crnom Gorom. Iako je rođen u Dubrovniku, tamo je proveo svoje rane godine prije nego što se preselio u Herceg Novi, a od 1990-ih živi u Beogradu. Georgiev je odgojen s tradicionalnim vrijednostima koje su mu usađivali njegovi roditelji.

Iako su imali svoje sumnje kada je odlučio krenuti putem glazbene karijere, podržali su ga, a kasnije se pokazalo da su te sumnje bile neosnovane. Vlado i dalje aktivno nastupa, a njegovi koncerti privlače punu dvoranu. On je zaista pjevač koji je svoju karijeru gradio na pjesmama i albumima, nikako nije privlačio pažnju skandalima ili privatnim dramama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here