Duško Tošić i Jelena Karleuša su oduvek bili predmet brojnih medijskih spekulacija i interesovanja na Balkanu, budući da su često bili u centru pažnje. Već godinama se zna da njihov brak nije idealan i da su imali problema, posebno nakon što je otkriveno da je Jelena Karleuša imala aferu sa Ognjenom Vranješom pre četiri godine.

Nakon tog skandala, Duško i Jelena se retko pojavljuju zajedno u javnosti, a čini se da više ne žive zajedno. Brak između njih dvoje, koji traje već skoro četiri godine, deluje kao da je ostao samo zbog njihove dve ćerke, Tare i Atine. Bilo je čak spekulacija o razvodu pre nekoliko meseci, kada je Karleuša to najavila na svom Instagram nalogu, ali do danas se razvod nije dogodio, što je izazvalo sumnju da je možda bila reč o marketinškom triku.

Nedavno je Jelena Karleuša postala aktivnija u vezi sa svojim nastupima u regionu, a čak je nedavno gostovala u Bugarskoj, gde je objavila sliku na kojoj se ljubi sa jednim crnim muškarcem. Brzo se saznalo da je u pitanju njen dobar prijatelj, bugarski muzičar Azis, sa kojim je u izuzetno dobrim odnosima već nekoliko godina.

Čak su snimili duet pod nazivom “Ostavljam te.” Jelena Karleuša je ispod slike na kojoj se ljube napisala: “Drago mi je da te vidim, moj bugarski brate, super-zvezdo, Azis. Kakva noć u Cirihu, moramo to češće raditi!” Da li je time mislila na poljubac ili zajednički nastup ostaje da se vidi. Ova situacija samo pojačava spekulacije o njenom odnosu sa suprugom Duškom Tošićem, a mediji i javnost i dalje prate njihovu turbulentnu vezu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here