U nastavku današnjeg članak dotaći ćemo se jedne poznate pevačice , a koja se dugi niz godina nalazi na našoj javnoj sceni . Naime , reč je o Ntaši Bekvalac , a koja je u jednoj emisioji nedvno progovorila o svemu , te se dotakla detinjstva koje za nju nije bilo toliko srećno i lepo , koliko bi inače trebalo da bude za jedno dete , te je bilo puno bola , tuge ,koje su ga obeležile. Naime , ona je tako otkrila da svojim roditeljima nije isprva bila dete koje su želeli , ali d aje to s vremeno postala , pa je tako otkrila sledeće :

– Mislim da sam kasnije u životu postala željeno dete, ali u trenutku kada je moj tata saznao da je dobio još jednu devojčicu nije bio presrećan. Kasnije sam saznala za tu porodičnu priču i to mi je, kao ženskom detetu, stvorilo probleme – iskreno je ispričala Nataša. – Ne mogu da se požalim da me roditelji nisu voleli, i sada sam voljena, imamo duboke, predivne odnose, ali ponekad su taj poriv i želja mog oca da dobije sina, a ima tri ćerke, preovladavale, te smo se sve tri u nekom životnom periodu osećale manje vredno.- Možda baš zato toliko glasno paradiram za jednakost i ljubav. Možda odatle i potiču problemi sa kojima sam se susretala u ljubavi. Moje sestre bi vam rekle da sam ja bila omiljeno dete naših roditelja, ali iz moje perspektive to nije izgledalo tako. Meni je samo bilo poklonjeno najviše pažnje jer sam bila najvrcavije i “najproblematičnije” dete, pa me je samim tim bilo najteže vaspitati – dodala je uz osmeh Bekvalčeva.

– Bila sam najmanje poslušna. Jako rano u životu sam osetila problem autoritativnog tate koji je taj svoj autoritet sprovodio na način koji bi se nazvao strogošću. Meni je taj način bio grub i možda sam zato tako nežan roditelj svojim ćerkama. Ostatak teksta ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here