Duško Tošić je bivši fudbaler i sadašnji menadžer jednog kluba , a u javnosti je puno poznatiji kao muž pjevačice Jelene Karleuše , s akojom je u braku 15 godina , i oni imaju dvije kćerke Atinu i Niku, a njihova ljubavna priča je dobro poznata svima , jer je Duško još kao momčić maštao o Jeleni Karleuši koja je već tada bila velika zvijezda . Duško je u svojoj podstanarskoj sobi imao zalijepljene Jelenine postere na zidu.

 

 

Kada su započeli svju vezu Duško je imao samo 21.godinu , a nakon dvije godine , Jelena je ostala u drugom stanju i njih dvoje su se vjenčali . U svom braku Duško i Jelena su imali mnogo kriza , ali su uspjeli da ih prebrode . Međutim , Jelenina objava prošle godine je sve ostavila u čudu. Ona je na svom Instagram profilu objavila da se Duško i ona razvode , te da se on više ne osjeća dijelom njihove porodice. nakon te objave niko se više od njih dvoje nije oglašavao na tu temu , a da li je došlo do razvoda ne zna se . Duško i dalje živi u njihovoj kući , ali se on i Jelena ne pojavljuju zajedno u javnosti.

 

 

Duško nije mnogo aktivan na društvenim mrežama , rijetko objavi neku fotografiju , pa tako pratioci vide gdje je i šta radi . Ovoga puta je napustio Srbiju , i otišao je sa dva evropska grada Budimpeštu i u Linc gdje gleda utakmicu tamošnjeg kluba . Jasno je da je uško veoma posvećen svojoj prvoj ljubavi -fudbali ,iako više aktivno ne igra, i tu ljubav mu niko ne može zamijeniti.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here