U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o jednoj pevačici , koja je među onih top deset koji važe za najbolji vokal današnjice , te neko ko je javnosti itekako poznat . Naime , reč je o Goci Tržan , čija karijera je na zavidnom nivou , a svakak pesma i album za jako kratko vreme bude prihvaćena od publike , te postane pravi hit . Neko je na kome mladi ljudi mogu da se uče, te da im bude jasan uzor.

Tako je se nedavno vodila polemika u rijaltiju Zadruga ,a gde je njen bivši suprug Ivan govorio o problemima sa njihovom ćerkom , a koji su ga razorili jer je on u jendom rijalitiju drugom napravio dete jednoj od učesnca. Naime ,njihova ćerka Lenba je danas već velika devojčica , a ove jeseni je i gimnazijalka , te je to važan trenutak kako za samu Lenu , tako i za pevačicu . Međutim , ono što je mnoge iznenadilo jeste da je Lena nije krneula u privatnu gimnaziju kao što to inače deca poznatih rade , nego je rame uz rame krenula da pohađa državnu školu , Petnaeste beogradske gimnazije na Petlovom brdu.

Dakle , to je jasan pokazatelj da Gocina ćerka živi život bez povlastica , pa jue tako i sama Goca stavila do znanja jednom prilikom da nema nameru da dete uči povlašćenom životu. – Ne znam čime je zaslužila povlastice, pošto i ja živim bez njih – decidno je poručila Goca i navela da se izbor škole koji je napravila ćerka Goce Tržan vodio najpre logikom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here