Popularna pevačica Suzana Jovanović prošla je kroz izazovan period u određenoj fazi svog života. Nakon što je rodila sina Danijela s bivšim partnerom Radetom Zdravkovićem, njihov brak se okončao, a Suzana je odlučila prekinuti sve veze s Danijelovim ocem zbog njegove nedostatne podrške, kako kao partnera tako i kao oca. Ljudi misle da se može živjeti od ljubavi ali najvažnije je poštovanje i podrška, neće partneri uvijek biti ljubavnici nekad će postati samo prijatelji.

Ova situacija negativno je uticala na Suzanino zdravlje i dodatno pogoršala postojeće zdravstvene probleme. Iako je dugi niz godina krila svoj zdravstveni problem od javnosti, nedavno je odlučila podijeliti svoju priču tokom predavanja ruskog akademika Petra Garjajeva. Garjaev je poznati genetičar i molekularni biolog koji istražuje uticaj kvantne genetike na DNK i proces ozdravljenja pojedinaca. Predavanje je održano u Ruskom domu u Beogradu.

Nakon ovog otkrića, Suzana je priznala da je njen zdravstveni problem povezan sa štitnom žlezdom. S osmehom na licu objasnila je da je sve svoje borbe, uključujući one u šou biznisu, držala u tajnosti, što je na kraju imalo negativan uticaj na njeno zdravlje.

Međutim, Suzana se sada uspešno leči i uspešno drži svoju štitnu žlezdu pod kontrolom uz pomoć lekova. Naglasila je da je njeno trenutno zdravstveno stanje dobro i da se oseća dobro. Suzana je poznata po svom raznolikom muzičkom repertoaru, uključujući narodnu i zabavnu muziku, a osim toga, postala je i poznata po svojoj otvorenosti u vezi sa ličnim izazovima i preprekama s kojima se suočavala. Njena iskrenost o svom zdravstvenom stanju, posebno u vezi sa stanjem štitne žlezde, privukla je pažnju javnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here