Pedsjednik Srbije Aleksandar Vučić , je jedan od najpoznatijih političara u regionu , a poznato je da se on obožava pojavljivati u medijima i sjatiti kako je država pod njegovi vođstvom strašno napredovala . Vučić se nalazi u dosta velikim problemima od kako su građani eograda prije svih a onda i ostalih gradova krenuli u masovne proteste protiv nasilja , nakon što su se početkom mjeseca maja sesila dva maskara koji su Srbiju zavili u crno.

 

 

Pored protesta u Beogradu , situacija na Kosovu je eskalirala , i čini se da se Vučićeva fotelja trese više nego ikada posljednjih godina koliko Vučić vlada Srbijom. Vučić naravno ima i veliku pdršku građana koji ga cijene , i koji dolaze iz ruralnih područja , kao i penzioneri koji ga obožavaju . Vučiću je svakako najveća podrška njegova supruga Tamara sa kojom ima i sina Vukana.

 

 

 

 

 

Poznato je da je Vučić u braku sa Tamarom , da je ona njegova druga supruga , a prije nje je Vučić bio u braku sa Ksenijom Vučić , poznatom novinarkom koja je iznenada preminula prošle godine , i koja mu je dala dvoje djeve sia Danila i kćerku Milicu. Tamara je zaposlena u ministarstvu i obavlja funkciju prve dame Srbije . Poznata je po svom elegantnom stajlingu , a voli i da posjećuje razne kulturne manifestacije ili one koje imaju humanitaran karakter.Tamara je aktivna na društvenim mrežama , i ponekad sa svojim pratiocima podijelila nešto i iz svog pivatnog života kao što je sada slučaj . Ona je u šetnji naišla na mahovinu na putu , koja je bila u obliku srca , i uz otografiju e napisala Ti si ono što vidiš.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here