Viktorija Vuksanović, najmlađa ćerka pevača Ace Lukasa, pokazuje snažnu bliskost sa svojim ocem. Iako je trenutno na raspustu, Viktorija ne želi da se odvaja od svog tate i prati ga u svakom trenutku. Čak i kada je reč o gledanju trka Formule 1, ona mirno sedi u loži i uživa u društvu svog ponosnog oca. Njihova prisna veza jasno je vidljiva, a očigledno uživaju u vremenu koje provode zajedno.

Na nedavno objavljenim fotografijama na Instagramu Ace Lukasa, vidljivo je koliko je njegova najmlađa ćerka, Viktorija, privržena svom ocu. Obučeni u iste ili slične odevne kombinacije, njihova sličnost je očigledna. Iako je Viktorija dosta porasla, lice joj se nije mnogo promenilo i i dalje liči na svog oca kao jaje jajetu. Njihova bliskost i sličnost ukazuju na jaku vezu između oca i ćerke.

Ističe se da je Viktorija lepo vaspitana, što verovatno dolazi iz porodičnog okruženja i odgoja. Očigledno je da je odrasla u ljubaznoj i pristojnoj atmosferi, što je ponosan trenutak za Ace Lukasa i njegovu porodicu. Viktorija je postala divna mlada dama koja se ophodi ljubazno prema drugima, a očigledno je da je porodična podrška doprinela njenom dobrom ponašanju.

Aca Lukas je poznat po emotivnom izvođenju balada i veselim numerama koje su postale evergrini na prostorima bivše Jugoslavije. Njegov snažan vokal i harizmatična scenska pojava ga čine omiljenim izvođačem kod mnogih fanova. Tokom karijere, Aca Lukas je imao uspone i padove, ali je i dalje aktivan na muzičkoj sceni i nastavlja da nastupa na koncertima širom regiona. Njegove pesme i dalje su popularne, a on ostaje prisutan u srpskoj i regionalnoj javnosti kao jedan od poznatih i voljenih pevača. Njegova ljubav prema ćerki Viktoriji je očigledna i toplina njihovog odnosa se jasno vidi na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here