Poznati pjevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina sadašnji su uživajući uščekivanju svog prvog djeteta, a svaki trenutak trudnoće za Katarinu predstavlja poseban blagoslov. Njihova sreća i radost vidljivi su na fotografijama koje dijele na svojim društvenim profilima, a te slike doista jasno prikazuju njihovu sreću. Par trenutačno uživa u opuštajućem odmoru na obali mora, a Katarina je nedavno podijelila predivnu fotografiju u kupaćem kostimu, na kojoj ponosno pokazuje svoj trudnički trbuščić. Ta fotografija je osvojila srca njenih pratitelja na Instagramu. Kroz Katarininu fotografiju, zabilježen je njen nježni trudnički trbuščić, a ta slika osvojila je brojne komplimente za njen izgled. Obiteji Perućica s nestrpljenjem iščekuju dolazak novog člana u svoj krug, što je trenutak koji su s nestrpljenjem iščekivali.

U nedavnoj objavi, Katarina i Ljuba su iskazali svoju duboku zahvalnost Bogu te su izrazili uzbuđenje zbog budućnosti koja dolazi. Par je stupio u bračnu zajednicu prije više od tri godine, a njihovo vjenčanje ostalo je urezana u pamćenju, kako tvrde njihovi kolege.

“Dosta sam se najeo i napijao na vjenčanju. Ne sjećam se svih detalja, pogotovo ne šampanjca”, prisjetio se Ljuba. Sljedećeg jutra sam se čudio zašto nemamo šampanjac. Moj suprug mi je objasnio da su već imali spremne boce sa našim imenima. Konkretni detalji su mi malo izmakli (smijeh). Cijeli taj dan sam bio veselo raspoložen, a nitko nije primijetio da sam pio jer sam uvijek veseo. To je bila mala pogreška – priznao je Ljuba sa smiješkom. Zanimljivo je kako je sada prepoznatljiva crnka postala partnerica pjevača, no treba napomenuti da je već prije toga bila poznato lice prije nego što se povezala s “Grand” senzacijom.

Katarina je nekoć bila voditeljica na Hepi televiziji, ali je odlučila dati otkaz kako bi se posvetila ozbiljnijoj vezi s Ljubom. Pjevač je sam istaknuo kako je ona radila sve to kako bi više vremena provodila s njim. Zajedno su provodili noći, a potom bi ona rano ujutro išla na posao. Taj ritam traje čitavu godinu i bio je izuzetno zahtjevan za nju. “Napokon sam joj savjetovao da odustane”, prisjeća se Perućica. Nedavno su na jednoj Instagram stranici posvećenoj poznatim osobama osvanule slike Katarine iz vremena kada je vodila emisiju. Jedna od prvih stvari koja upada u oči je njezina promjena izgleda. Prošla je kroz korekcije povećanja grudi i usana, kao i druge modifikacije na licu. Jedinu konstantu predstavlja boja i dužina kose.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here