Dolaskom ljeta i porastom temperature, glazbeni entuzijasti nestrpljivo su iščekivali nova izdanja popularnih izvođača, a među njima i omiljena balkanska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Unatoč nedavnim turbulencijama u obitelji, Ceca je ostala neumorno posvećena svojoj karijeri i pripremala se za niz godišnjih nastupa. No, mediji su nedavno objavili frapantan podatak koji je brzo odjeknuo društvenim mrežama.

Kao i mnogi drugi pjevači, Ceca preferira velike koncerte na otvorenom zbog velikog odaziva obožavatelja. Ovo ljeto je bilo ispunjeno brojnim angažmanima za pjevačicu, ostavljajući joj malo slobodnog vremena. No, nažalost, zbog nepredviđenih okolnosti, njen iščekivani koncert u Brčkom morao je biti odgođen. Na odluku o otkazivanju utjecala je nepovoljna vremenska prognoza koja je predviđala moguće nevrijeme. Sve je usmjereno na osiguravanje sigurnosti svih uključenih, stoga su trenutno u tijeku pregovori oko novog datuma za odgođeni koncert.

Unatoč tom neplaniranom prekidu, Ceca je započela svoju ljetnu koncertnu turneju na izvanredan način u Nišu, okupivši oko 15.000 oduševljenih ljudi. Njen nastup na platou tvrđave započeo je hitom “Beograd”, što je izazvalo oduševljenje publike. Svi prisutni su se složno pridružili Ceci u pjevanju njenih pjesama, stvarajući atmosferu čistog ushićenja. Nastup u rodnom mjestu puno joj znači, a osjećaj radosti nije mogla sakriti.

Ceca Ražnatović i dalje oduševljava svojom glazbom i scenskim nastupima te ostaje jedna od najpopularnijih estradnih ličnosti na Balkanu. Bez obzira na prepreke, njena strast prema glazbi i ljubav prema publici ne blijede, a njeni vjerni obožavatelji i dalje je s nestrpljenjem iščekuju na svakom novom koncertu. Zna se da svaki koncert bude ludilo,atmosfera dođe do usijanja i ljudi se stvarno predobro provedu i ne zažale plaćene karte.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here