Bogdan Srejović je poznati beogradski biznismen , a šiiroj javnosti je postao poznatiji kada je prije dvije godine uplovio u ljubavnu romansu , sa najpoznatijom folk pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović. Naime , Bogdan je bio prvi muškarac , nakon smrti Cecinog muža , s kojim se ona pojavila u javnosti , zbog toga je i interesovanje za njegov privatni život bilo veliko.

 

 

Mnogi su mislili kako će njihova veza potrajati , jer se nisu razdvajali , čak se šiškalo da se Bogdan preselio u Cecinu vilu na Dedinju , te da bi mogli stati na ludi kamen. Međutim , prevarili su se. Njihova veza nije potrajala , i vijest o njihovom raskidu je iznenadila mnoge . Ceca je u saopštenju za njihov raskidd navela , kako će ostati prijatelji do kraja života.

 

 

Bogdan je kako nam se čini teško podnio raskd veze , te mu je bilo potrebno određeno vrijeme da se oporavi. Međutim , kada se ooravio on je ušao u vezu sa Jovanom Ljubisavlević , koja je bivša učesnica rijalitija , i koja je po struci voditeljica. Svoju vezu su vješto krili , i demantovali razne naslove, ali su odlučili da objelodane da su zajedno. Jovana je u rijalitiju ostavila svog tadašnjeg partnera Luku , zbog Stefana Karića sa kojim je ubrzo prekinula vezu , te pronašla ljubav sa Bogdanom , i od njega se uopšte ne razdvaja. Bogdan je prije nekoliko dana proslavio svoj 40-ti rođendan, a ona je na svom Instagram pofilu podijelila nekoliko fotografija na kojimarazmjenjuju nježnosti . Jovana je svog moka iznenadila tortom , vatrometom i bogatom trpezom, u kojo su uživali duboko u noć. Jasno je da par uživa u ljubavi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here