Većina pjevača i pjevačica , koje se nalaze na estradnoj sceni , uspiju da naprave jedan ili dva hita koji budu jako slušani , i onda jednostavno nestanu iz javnosti , te se počnu baviti nekim drugim poslovima, i samo njihove pjesme ostaju da se podsjećaju njih. Veliki broj ljudi pokuša da napravi muzilku karijeru , ali samo nekolicini to pođe za rukom.

 

 

Jedan od takvih pjevača je i Saša Vujić. On je postao poznat po pjesmi “Crna golubice” , koja se i danas veoma rado sluša , a mnogi su mu prognozirali blistavu karijeru. Međutim , on se odao alkoholu i uvijek poslije svirke je pio u nenormlnim količinama , a kući nije dolazio i po nekoliko dana , a njegova pokojna žena bi se pitala da li je on uopšte živ, jer nije znala ni gdje ni šta se s njim dešava.

 

 

 

Saša je jednom prilikom izjavio da je to bio njegov način da se izbori sa popularnošću , jer mu je to bilo jako teško za podnijeti. Znao je čak otići u Njemačku na turneju , a supruzi se po dva mjeseca nije javljao, a kada je postao otac , pa dobio prvog sina ubrzo zatim i drugog , tada je hvatio da mora da se promijeni , te da prestane da pije. Prije 12.godina , Saša je izgubio suprugu , ostao je sam sa djecom , o kojima se starao , a sada su oni već odrasli momci. Saša i danas nastupa , ali je to uglavnom na privatnim proslavama , i kaže da je puno bolje kada čovjek pjeva trijezan. Sada mu je veoa žao što nije poslušao savjet Saše Popovića , kada je bio n vrhuncu karijere , a to je da se skloni od alkohola , danas bi imao mnoge hitove.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here