Vrlo vjerovatno će se mnogi iznenaditi kada čuju da jedan proizvod osim prvobitne namjene može biti pravi multipraktik u kući na različitim pojima.Ovaj proizvod siguno većina ima u svom kupatilu , a ne zna za šta sve može poslužiti. Radi se o puderu za bebe , koji ima super moći za koje mnogi nisu znali. Naime , ovo je jedan jeftin ali jako efikasan proizvod koji vam može pomoći kod:Rashlađivanja čaršafa- Kada dođu vrele ljetne noći , samo treba da pospete malo bebi pudera po vašoj posteljini. Ujedno će one mirisati , a puder će upijati znoj sa vašeg tijela i omogućti vam mnogo bolji san.

 

 

Upit će masnoće- Ako vam se nešto masno prospe na majicu ili tepih , samo na taj dio pospite bebi pudera i na taj način će upiti masnoću.Može osvježiti knjige-Stare knjige jednostavno obnovite uz pomć bebi pudera. Upit će vlagu i spriječiti stvaranje plijesni.Uklonit će smrad iz cipela- sve đto trebate uraditi je posuti malo bebi pudera u cipele i tako ostaviti preko noći . Sljedeći dan samo obrišite tragove pudera i cipele će da mirišu kao nove.

 

 

Bebi puder nanesite na trepavice prije maskare , dobit ćete punije gušće trpavice. Bebi puder također sprječava iritaciju kože , kako bi izbjeli iritaciju trljanjem nogu od nogu , samo na tom mjestu stavite malo bebi pudera,i problem riješen. Ukoliko imate parket koji šktripi , pospite po podu bebi puder , a potom metlicom ispunite praznine među letvicama.Ako pospete puder ispred vrata i oko prozora , mravi će zaobići vaš dom . Puder također smanjuje bol kod iritacije.Napuderišite noge prije depilacije što će stvoriti dodatni slo koji će vas zaštiti od prevrućeg voska.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here