Milan Kalinić, poznati voditelj i glumac, ostavio je dubok pečat u svijetu televizije s mnogobrojnim uspješnim emisijama. Nakon emotivnog vođenja emisije “Survivors”, koja je mnoge gledatelje dirnula, Milan sada kreće na novo profesionalno putovanje. Iako je oduvijek strastveno govorio o svojoj ljubavi prema sportu, tek sada će spojiti svoje dvije strasti – sport i voditeljski talent. Prvi put u svojoj karijeri, Milan će biti voditelj sportske emisije, što je za njega izazov i prilika koju s nestrpljenjem iščekuje.

Sandra, Milanova supruga, zajedno s njihovom djecom, sinom i kćeri, pruža mu čvrstu podršku u ovom važnom koraku u njegovoj karijeri. Milan ističe da je sportska strast duboko ukorijenjena u srpskom narodu, gdje se svi sportovi prate s velikim žarom. Uz kolegu Predraga Popovića, Milan planira približiti sportske priče i događaje običnim građanima i zaljubljenicima u sport. Kroz svoju emisiju, žele podijeliti tu strast i ljubav prema sportu s publikom.

Milan i Sandra su par već 17 godina, a njihova djeca, kći Tea i sin Vuk, svjedoče srećnom i skladnom obiteljskom životu. Za njih, smijeh je ključna komponenta sreće i ravnoteže. Nedavno je Milan otkrio kako je njegova supruga Sandru rasplakala jedna druga žena, novinarka i spisateljica Vesna Dedić, tijekom promocije svog romana “Samo tebe je vrijedilo sresti”. Ovaj događaj održan je u prekrasnom ambijentu glavnog grada, a na njemu su bili prisutni predstavnici medija, bliski prijatelji, kolege i suradnici.

Sam Milan Kalinić vodio je program i izrazio svoje divljenje prema Vesni Dedić, istaknuvši kako su njezini romani imali pozitivan utjecaj na njegov brak i obiteljski život.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here