Saša Matić je poznati srpski pjevač i tekstopisac koji je ostvario impresivnu karijeru. Poznat je po svojim emotivnim baladama i širokom vokalnom opsegu. Spaja elemente narodne i pop glazbe kako bi stvorio svoj jedinstveni zvuk. Neki od njegovih najpoznatijih hitova uključuju “The King of Lost Things,” “A Hundred Players,” i “Let’s Go Angel.”

Saša Matić je već nekoliko godina istaknuta figura na srpskoj glazbenoj sceni i uživa veliku popularnost širom Balkana. Njegovi brojni obožavatelji prate ga na društvenim mrežama gdje dijeli svoje osobne i profesionalne trenutke. Nedavno je prisustvovao slavlju punoljetstva kćerke Ive, koje su organizirali Biljana i Aco Pejović, također poznate ličnosti na estradi.

Saša Matić je stigao na događaj sa svojom suprugom Anđelijom i mlađom kćerkom Tarom. Tara je privukla posebnu pažnju jer su ljudi primijetili koliko je narasla od posljednjeg puta kad su je vidjeli. Iako su ranije razgovarali o svojim kćerkama, pri čemu je fokus bio na njihovoj inteligenciji i odgoju, ovaj put je istaknuta i Tarina ljepota.

Saša je podijelio trenutak iz prošle godine kada su njegove kćerke prisustvovale jednom od njegovih koncerata, uključujući i mlađu Taru koja je željela prisustvovati koncertu. Saša je izrazio zabrinutost zbog kasnog termina koncerta koji se završio u 2:30 ujutro, s obzirom na to da je njegova kćerka imala samo 15 godina. Iako je izrazio svoje rezerve, nije provjeravao kada su stigle kući jer su mu majka i supruga Anđelija bile odgovorne za to. Porodica je nešto najljepše što neko može imati, tako da je treba uvijek čuvati, paziti na članove porodice i održavati odnose.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here