U današnjem članku donosimo najnovije vijesti o voditeljki Jovani Jeremić, koja je posljednjih mjeseci postala često spominjana u medijima. Sve je počelo kada je odlučila dati otkaz na Hepi televiziji, gdje je radila gotovo 10 godina, te je prešla na Pink televiziju, gdje sada vodi jutarnji program vikendom. Jovana je poznata po tome da uvijek privlači pažnju javnosti i često je glavna tema komentiranja.

Nedavno se razvela i sada je solo, no zanimljivo je da je ostala u vrlo dobrim odnosima sa svojim sada bivšim suprugom, s kojim ima kćerku. Izjavila je da čak daje savjete njegovoj novoj djevojci, što može izgledati neobično, ali za njih je to prirodan način komunikacije, “Voja mi otvoreno priča o svemu.

Znam za njegovu novu djevojku, znao mi pričati o njoj i savjetuje se sa mnom kao s pravim prijateljem. To je normalno jer on i ja sigurno ne želimo jedno drugom loše. Bili smo u braku, voljeli se i dijelimo zajedničko dijete”, izjavila je voditeljka.

Njihovu bivšu vezu i dijete koje imaju zajedno smatraju posebnim vezom koja će ih uvijek povezivati. Jovana pruža svu podršku svom bivšem suprugu i najavljuje da će to biti tako i ako odluči ponovno se oženiti u budućnosti. Ona je spomenula da je njezin bivši suprug često pita ima li sada nekog novog partnera, no iako je imala nekog u prošlosti, trenutno je solo i nije mu to slagala, već joj je jednostavno bilo neprijatno govoriti o svojim trenutnim ljubavnim interesima. Jovana je jako atraktivna privlači pažnju mnogih ali trenutno joj je najveće interesovanje karijera i poslovni uspjeh.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here