Mirko Šijan je dugo poznat kao duhovita osoba, a njegova majka Goca Božinovska je u brojnim televizijskim nastupima i intervjuima isticala njegov duhovit karakter. Ranije je imao sklonosti prema druženju, promjenjivim interesima i mijenjanju partnera, stavljajući zadovoljstvo iznad svega.

Međutim, od trenutka kada je upoznao Bojanu Rodić, tvrde da je doživio potpunu transformaciju. Njih dvoje su zajedno odgajali dva sina, što je Mirkov lik revitaliziralo, čineći ga potpuno drugačijom osobom. Iako njegova porodica tvrdi da je očinstvo i brak unijelo odgovornost u njegov život, Mirko je na šaljiv način prokomentarisao video koji prikazuje svakodnevni multitasking majki, dok istovremeno brine o kućnim poslovima i djeci. Važno je napomenuti da je njegova izjava šaljiva i ne treba je shvatiti ozbiljno. Unatoč tom šaljivom komentaru, Mirko ističe da ima ulogu u održavanju njihovog domaćinstva i brine o Bojaninim sinovima, Zoranu i Vukanu. Pruža joj podršku i pomaže u svakodnevnim zadacima poput mijenjanja pelena i hranjenja djece kako bi ona mogla povremeno odahnuti. Bojana nije komentirala Mirkovu objavu.

Od trenutka kada je Bojana Rodić ušla u život Mirka Šijana, njeno ime postalo je još poznatije u javnosti. Bojana je postala predmet pažnje medija, a njena pojava često je bila predmet rasprava i komentara. Njen stil oblačenja, putovanja i događaji na kojima je prisustvovala postali su zanimljivi za širu publiku. Bojana je također postala aktivnija na društvenim mrežama, gdje redovno dijeli trenutke iz svog života, obiteljske fotografije i događaje s pratiocima. Njeni postovi često privlače veliku pažnju i dobijaju brojne lajkove i komentare. Kao supruga popularnog pjevača, Bojana je postala prisutna u javnosti na različitim događajima, bilo da je riječ o koncertima, premijerama ili humanitarnim akcijama. Njihova ljubavna priča i zajednički trenuci često su tema medija i fanova.

Neki mediji su počeli pratiti njen stil života i aktivnosti, a često je nazivana i “prva dama estrade” zbog svoje prisutnosti u javnom životu i utjecaja na scenu zabave. Također, kao majka dvoje djece, Bojana je postala inspiracija mnogim ženama i majkama koje prate njen put kroz majčinstvo. Njeni postovi o roditeljstvu, brizi o djeci i svakodnevnim izazovima koje donosi majčinstvo, stekli su veliki broj pratitelja koji se mogu poistovjetiti s njenim iskustvima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here