Nenad Jezdić je jedan od slavnih glumaca koji su postali na našoj javnoj sceni , apored poziva glumca , on se bavi i proizvodnjom rakije od voća koje sam sadi. Osvojio je tri zlatne medalje 2012. godine na 79. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Kada je reč o Nenadu Jezdiću , njegov brak je otpočeo jako rano , u mladim godinama sa njegovom izabranicom Sarom , Naime , zuprkos tome što je period mladcosti značajnom odlukom o braku skratio , on je odmah postao otac tri ćerke i sina , a dramski umetnik kojeg u komičnim ulogama publika najviše voli, niti jednog momenta nije se zbog toga pokajao.

Naprotiv, život u gradu zamenio je daleko mirnijim životom na selu, vrativši se na imanje pokojnog dede i tamo sagradio poljoprivredno gazdinstvo. Inače , u svakoj kamenici koju je sazidao , te oranici koju je iskopao učestvovala je i sama Sra , a koja je prema njegovim rečima njegova najveća podrška , ljubav i oslonac , Naime , njegov brak se baš na ovim sta vkama gradi već dve ipo decenije , a vrlo je lep i skaldan , te je ipak Nenad je nedavno otkrio ono što mnogi nisu mogli ni da zamisle a to da između njega i supruge ima mnogo ljubomore.

– Muškarac mora da bude ljubomoran i veran kao pas, žena isto. Najveći izazov danas za svakog muškarca je vernost, natalitet i porodica – izjavio je Jezda. Vša mišljenja , ostavite u komentar. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here