Naš najbolji tenisač neprestano napreduje kako se bliži svakom narednom meču na putu ka odbrani naslova na travnatim terenima Londona. Serija njegovih pobeda pokazuje da neće biti suočen sa značajnim preprekama tokom ovog prestižnog teniskog turnira. Ovaj izuzetan uspeh može se pripisati njegovoj neumornoj posvećenosti i temeljnoj pripremi pre svake utakmice.

Pre susreta sa Hubertom Hurkačom, poljskim teniserom poznatim po kašnjenju, naš slavni šampion je posvetio vreme treninzima na terenima uglednog “All England Cluba”. Međutim, ovog puta nije bio jedini u centru pažnje. Na trenutak, svetla reflektora ukrao je sin Novaka Đokovića, što je mnoge natjeralo da razmišljaju da bi mladi nasljednik želeo da nadmaši svog oca u ovom prestižnom sportu.

Dok je Novak udarao loptice na terenu,u njegovoj blizini mladi Stefan je također igrao. Pokazivao je tako lagane pokrete, pravilno držanje ruke i reketa da je prosto bilo očaravajuće gledati i ovim je pokazao da je rođen za ovaj sport. Ovakav prizor oca i sina kako igraju je sve češći što oduševljava ljude širom regije na socijalnim mrežama i drugim platformama. Doista je ovo jedan prizor na koji Nole može biti preponosan.

Ovaj simpatični dječak, sin Novaka Đokovića, stalno prati svog tatu na turnirima a osim toga dobija veliku pažnju ljudi. Njegova mama Jelena i sestra Tara su mu također velika podrška i pružaju mu neizmjernu ljubav. Za njega boravak na teniskom terenu predstavlja sreću, radost, zadovoljstvo i naprosto uživanciju. Kako Nole ističe najveća mu je radost kada može biti na terenu zajedno sa svojim sinom i podjeliti s njim ovu strast koju osjeća prema tenisu. Dvije najveće ljubavi na jednom mjestu kako je rekao za novinare.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here