Poznati televizijski voditej Milan Kalinić , je nedavno bio gost u emisii “Kec na 11”, te sudjelovao u rasoravi o nasilju u osnovnim školama . Naime , tokom asprave Kalinić je iznio stav koji je naišao na brojne osude, te je tako izjavio da djeca rastu u nenormalnim uvjetima .

 

 

“Sjećam se svog petog razreda , nema djevočice koju nisam štipnuo , prikvačio i šta se desilo ? Ništa, to je bilo bez ikakve zle namjere , čito onako…Svi su to radili. A sada dječak od 11 godina , koji ulazi u pubertet , čiji hormoni rade da to uradi bio bi optužen za spolno uznemiravanje.” Izjavio je Milan.

Mnogi su upoznati sa Milanovom nasilnom prošlošću. Na tviteru su izašle fotografije na kojima se voditelj tuče na jednoj košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana. U tweetu je pisalo: “Gledajte Milana Kalinića kako na K1 raspravlja o nasilju , tvrdi da sve počinje u porodici i da se naše društvo bori , a šta je on radio na javnom mjestu prije samo 4.godine “.

 

 


Milan je za ovaj incident koji se dogodio 2019.godine , proglašen krivim , te je uvetno osuđen od 10 mjeseci zatvora . Kasnije je ipak kazna ponišztena te je Milan oslobođen svih optužbi. Sudac je kasnije utvrdio da nema dokaza koji bi mogli dovesti do zaključka da je Kalinić kriv. Na tviteru je jedan korisnik reagirao upitom da li bi se on osjećao isto da ima kćer koju dječaci u školi štipaju i pipkaju zbog hormona , kako bi onda reagovao ? Iako se Milan u javnosti prikazuje kao normalan lik , u privatnom životu on ima mnogo bunih događaja i incidenata.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here