Ksenija i Saša Milošević Mare su par koji je duboko zaljubljen i koji godinama uživa u sretnom braku. Ksenija je poznata violinistica i koncert-majstorica u “Beogradskoj filharmoniji”, dok je Mare priznati kompozitor. Njihova romansa započela je 2010. godine, a tri godine kasnije odlučili su da krunišu svoju ljubav brakom. Sudbonosno “da” izrekli su u svom stanu, koji su dobili na poklon od oca mlade Ksenije, Bokija Miloševića. Zanimljivo je da Ksenija nije morala mijenjati svoje prezime jer je imala isto prezime kao njen suprug.

Osim toga, njihov brak je obilježen prisustvom Miloševića jer je Mare za svog kuma odabrao glumca Andriju Miloševića. Ksenija i Mare su tijekom godina pružali snažnu podršku jedno drugome. Kao vrhunac njihove ljubavi, na svijet je stigao sin Vanja. Vanja je prvo dijete za Kseniju, dok Mare iz prvog braka ima dva sina, Luku i Ognjena, koji su u izvrsnim odnosima s Ksenijom.

Mare je podijelio svoje iskustvo o njihovoj vezi, rekavši da su u početku bili oprezni zbog svojih prethodnih iskustava, ali su zahvaljujući ljubavi i razumijevanju uspjeli prevladati sve prepreke. Danas uživaju u izvanrednoj komunikaciji, a djeca iz Mareovog prvog braka također vole Kseniju, a ona njih. Vrijedi napomenuti da je Ksenija dugi niz godina bila članica grupe “Beauty Queens”, koja je zajedno s Marijom Šerifović izvela pjesmu “Molitva” i osvojila prvo mjesto na Eurosongu 2007. godine, iako je kasnije napustila glazbenu scenu.

Ksenija i Mare su samo jedan od mnogih primjera skladnih parova koji dokazuju da ljubav može trajati i dalje jačati s godinama. Unatoč izazovima koje život donosi, takvi parovi pokazuju da uz razumijevanje, komunikaciju i međusobnu podršku mogu prevladati sve prepreke. Osim Ksenije i Marea, postoje i brojni drugi parovi u svijetu zabave, umjetnosti i drugih područja koji su zajedno već dugi niz godina. Neki od njih su svoje ljubavi pronašli na poslu, dok su drugi upoznali svoje partnere izvan svjetala reflektora.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here