Kada je reč o našoj javnoj sceni , odavno je poznato da su i voditelji uspeli da su domognu enormne popularnosti , a jedan od njjih je i DRgana Marinković Maca , koji je po zanimalju glumac ,a završio je Akademiju dramskih umetnosti u Srajevu , gde je do prije desetak godine i živo. Naime , kako su rijalitiji sami po sbei popularni , tako je on svoju sreću okušao u jednom od njih , pa su svi imali priliku malo bolje da ga upoznaju , te shvate kakkva je osoba , kakave manire ima , ili nema. Ono što je pokazao jeste da je jako inteligentan , te da ima specifičan smisao za humor , koji mnogi ponekad ne shvataju.

Međutim , ono što se tiče njegovog privatnog života , jeste da je n po drugi put srećno oženjen , a njegova sadašnja supruga je čak 20 godina mlađa od njega . Ona radi kao frizerka , a Maca ne krije koliku sreću mu je prelepa Jovana unela u život. Jedno je prilikom ispričao kako je jednom rekao da se nakon prvog braka više neće ženiti , ali čim je upoznao Jovanu znao je da je to to , pa mu je trebalo samo četiri meseca da je oženi.

Naime , iako je on neko ko nekrije činjenicu da mu papir ne znači ništa , ali izgleda da Jovani ipak znači , pa je odlučio da joj ga pokloni za rođendan . Tako je on ispričao da je ona bila tolik srećna da je dobila dva moždana , a slavlje su priredili u krugu najbliže porodice. Važno ej napomenuti da je Jovana jako dobro slaže sa Macinom decom iz prethodnogbraga , ali oni nažalost još uvek nisu obili svog naslednika.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here