Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih folk pjevačica na našim prostorima . Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom kada se pjevačica udala za Željka Ražnatovića Arkana , koji je devedesetih godina bio član kriminalnog klana , i jedan od najuticajnijih ljudi u Srbiji. Cecine pjesme su se jedine vrtljele na radiju i tako su nastali njeni najveći hitovi.

 

 

Ceca je jednom priliko za medijie ispričala da se u Arkana zaljubila kada je ugledala njegovu fotografiju u novinama , i tada je pomislila kako je on jedan od najljepših i najzgodnijih muškaraca koje je vidjela , i odmah je poželjela da bude njegova žena. Kasnije je Ceca Akana upoznala preko pjevača Olivera Mandića , i ubrzo su počeli njih dvoje da se viđaju , a Ceca je njega prva poljubila.Ceca se plašia da svojim roditeljima kaže za njihovu vezu jer je Željko bio mnogo stariji od nje.

 

 

Naime , nakon kratkog vremena zabavljanja , odlučili su da se vjenčaju , te da imaju djecu. Međutim , Ceca je imala problem da zatrudni , pa je zbog toga otišla na vantjelesnu opodnju . Željko je cijelo vrijeme bio uz Cecu , a zahvat je urađen u bolnici Narodni front. Nedugo zatim na svijet je došao njihov sin Veljko , a na isti način je došla i Anastasija . Međutim , njihova sreća nije dugo potrajala , Arkan je ubien , i Ceca ostaje sama sa svojom djecom. Vijest o Anasatasijinom gubitku bebe je rastužila javnost , a pogotovo njihovu porodicu. Ceca se posebno radovala što će da dobije unuku , i odjednom se desio gubitak. Anastasijase povukla iz javnostii , jer očigledno želi da svoju bol dijeli samo sa užim čanovima obitelji i prijatelja.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here