Jelena i Zoran Živanović, članovi glazbene grupe “Zana”, trenutno su u sretnom braku koji traje već nekoliko godina. Međutim, njihova ljubavna priča započela je s kontroverzom i skandalom. Naime, Žika je ranije bio u braku s Verom, s kojom ima dvije kćeri, Tamaru i Mariju. Prema Verinim tvrdnjama, Žika je započeo vezu s Jelenom dok su još bili u braku.

“Večeram svaku noć s mirnom savješću i čistim licem, ali teško mi je vjerovati svom bivšem mužu i njegovoj sadašnjoj ženi. Dvije godine lagao mi je da ide u Poljsku, a zapravo je bio u njenom stanu na Strahinjića bana. Ne želim govoriti o čovjeku koji me prevario i povrijedio našu djecu. Istinu znaju svi oni koji me poznaju i poznaju mog bivšeg muža. Ne osjećam potrebu pravdati se bilo kome. Čak i oni koji me ne poznaju mogu razumjeti situaciju”, izjavila je Vera u intervjuu za “Skandal!”.

Vera je izrazila duboku gorčinu prema bivšem suprugu i sadašnjoj supruzi, optužujući Jelenu da je često posjećivala njihov dom. Sukobiti se s obje strane nije nešto što želi, jer smatra da oni nemaju iste moralne, obrazovne ili odgojne standarde kao ona. Nazvala ih je “pojedincima koji dobro odgovaraju jedni drugima” i istaknula da se ne želi upuštati u javnu raspravu.

Žika je također podijelio svoju stranu priče o početku njihove veze s Jelenom. Istaknuo je da su imali nesuglasice, ali su zajedno prebrodili izazove. “Najizazovniji aspekt tog putovanja bio je osigurati zaštitu nevinih pojedinaca koji su ostali. Gledajući unatrag, vjerujem da smo uspjeli prebroditi oluju i sada plovimo spokojno”, rekao je Žika. Jelena i Žika odlučili su tajno se vjenčati 2008. godine, a ceremoniji su prisustvovali samo članovi uže obitelji i bliski prijatelji. Ipak, Žikine kćeri iz prethodnog braka nisu bile među prisutnima. Unatoč početnim kontroverzama, njihov brak je nekonvencionalan, a Jelena i Žika izvlače zadovoljstvo iz malih životnih radosti i zajedničkih trenutaka koje su proveli kao prijatelji prije nego što su postali partneri u ljubavi i braku.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here