Dragana Mirković, poznata pjevačica, već desetljećima je prisutna na pop glazbenoj sceni i postigla je ogroman uspjeh i popularnost. Ono što je posebno impresivno jest njen izbjegavanje kontroverzi koje često prate javne ličnosti današnjice. Draganina sposobnost održavanja svoje reputacije i integriteta u glazbenom svijetu zaista je izazovan poduhvat.

Tijekom svoje mladosti, usredotočila se na izgradnju uspješne karijere kao pjevačica, a sada, u zrelijim godinama, uživa u prednostima koje joj donose obitelj i postignuća u glazbi. Njen suprug Toni Bijelić, dugogodišnji partner, poznat je kao jedan od uglednih poduzetnika u Srbiji, a mediji često izvještavaju o njegovim planovima i novim poslovnim pothvatima.

Mediji su dugi niz godina pratili Dragana Mirković i Tonija Bijelića na njihovim odmorima. Ova poznata par ima sklonost boravku u luksuznim hotelima s najmanje pet zvjezdica. Također su poznati po vožnji raskošnih automobila i druženju s poznatim osobama iz svijeta biznisa, glazbe i glume. Stoga nije iznenađenje što su se odlučili ponovno uživati u godišnjem odmoru na destinaciji koja je većini ljudi nedostižna.

Dragana Mirković i Toni Bijelić trenutno uživaju na luksuznom odmoru u Grčkoj, kako je pjevačica nedavno podijelila na Instagramu. Slika koju je objavila savršeno prikazuje njihov smještaj. Na temelju te fotografije, može se zaključiti da par uživa u boravku na obali, s predivnim panoramskim pogledom na more. Područje bazena je elegantno uređeno s prozirnim ogradama i bijelim ležaljkama. Bez sumnje, Dragana Mirković i Toni Bijelić će uživati ​​u ovoj prekrasnoj atmosferi, a očekuje se da će tijekom narednih dana podijeliti još zadivljujućih slika i priča s odmora.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here