Iako se mišljenja o njezinom izgledu na društvenim mrežama mogu podijeliti, Ceca Kitić i dalje odiše ljepotom i privlačnošću, bez obzira na svoje godine. Proglašena je za najveću rukometašicu u povijesti, ali je također poznata i po svojoj izvanrednoj ljepoti. U posljednje vrijeme, nakon perioda osobnih nestabilnosti i zdravstvenih problema, Ceca je preuzela odgovornost osnivanja vlastite korporacije. Otvorila je pekaru u naselju Belvil na Novom Beogradu zajedno sa svojom kćeri Marom, koja je također bila uspješna u tom poslu. Ceca je podijelila svoje postignuće i zadovoljstvo zbog sudjelovanja u tom poslu.

Nakon dugogodišnje sportske karijere u rukometu, Ceca je osjetila potrebu za novim pristupom i odlučila prihvatiti posao u uslužnom sektoru. Kao četvrti suradnik u pekari, zajedno s ostalim partnerima, Ceca je iskoristila priliku i s ljubavlju se posvetila svom poslu. Glavni cilj njene pekare je pružiti kupcima samo vrhunske proizvode. Ceca ističe da se trudi da ne ostaju ostaci hrane od prethodnog dana i da njena pekara njeguje posvećenu i dosljednu bazu kupaca. Iako joj nije cilj postići bogatstvo putem ovog pothvata, Ceca uživa u stalnoj komunikaciji s kupcima i pružanju vrhunske usluge.

U televizijskoj emisiji, Ceca je otvoreno govorila o svom osobnom životu, karijeri i poteškoćama s kojima se susrela. Njezina pojava u emisiji izazvala je zanimanje publike i ponovno skrenula pozornost na nju. Bez obzira na sve, Ceca Kitić i dalje privlači pažnju i nastavlja fascinirati svojom strašću i ljepotom, kako je to činila i prije 30 godina.

Ceca Kitić, kao ikona iz svijeta sporta i estrade, i dalje je predmet interesa medija. Iako je prošlo mnogo godina od njezine aktivne sportske karijere, mediji i dalje prate njezin život i aktivnosti. Redovito se pojavljuje u različitim medijima, a često se piše o njezinom poslovanju, humanitarnim aktivnostima i javnim nastupima. Mediji prate njezino sudjelovanje u različitim događanjima, poput sportskih manifestacija, dobrotvornih akcija i modnih revija. Ceca je često prisutna na crvenom tepihu, a njezin elegantan i sofisticiran stil odjevanja privlači pažnju novinara. Njezina pojava na događanjima često se komentira i analizira, a njezinu modnu odjeću i stil često se ističe kao inspiracija za druge.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here