Lepa Brena, iako u svojim šezdesetima, i dalje ostaje nepokolebljiva u svojoj radnoj etici i neprestano teži napretku. Nedavno je na koncertu u Beogradu surađivala s mladom pjevačicom Senidom, prikazujući svoju vještinu i energiju u jedinstvenom miksiranju njihovih pjesama. Brena je i dalje jedna od najprepoznatljivijih figura pop kulture na Balkanu, a njezin uspjeh u glazbi služi kao inspiracija mlađim generacijama koje se vode njenom istrajnošću i brojnim vrijednostima koje je pokazala tijekom svoje karijere.

Unatoč svojim brojnim obavezama, Brena uvijek stavlja svoje zdravlje na prvo mjesto i redovito odlazi na liječničke preglede. Ona nastoji potaknuti svoje voljene i one koji je cijene da slijede njezin primjer kroz svoje osobne postupke. Nedavno je objavila kratki TikTok video snimljen u ordinaciji dr. Nevenke Dokmanović, gdje se čuo pomalo prigušeni glas. Brena je posjetila dr. Dokmanović radi pregleda kože i provjere madeža, jer često povjerava svoju djecu na čuvanje dok uživa u kavi s doktoricom. Ovaj potez ima za cilj podsjetiti ljude na važnost redovitih pregleda kože i zaštite od sunca.

Brena je istaknula da je dr. Nevenka Dokmanović jedina žena koja joj je uspješno zabranila bilo kakvu konkretnu radnju, s naglaskom na zabranu sunčanja lica. Poznata liječnica savjetuje održavanje kože lica bez izlaganja suncu, a Brena je željela podijeliti tu informaciju sa svojim pratiteljima kako bi ih educirala o važnosti njege kože. U videu, Brena je istaknula da zanemarivanje kože može dovesti do raznih problema kao što su rosacea, bore i pjege koje je teško ukloniti. Zahvaljujući savjetima dr. Dokmanović i proizvodima koje je preporučila, Brena je uspjela zaštititi svoje lice od tih neželjenih učinaka. Ona snažno naglašava da je važno ne zanemarivati njegu kože lica i poziva svoje pratitelje da stave prioritet na svoju rutinu njege kože.

Lepa Brena ostaje inspirativna figura koja ne samo da se ističe svojim glazbenim postignućima, već i brine o svom zdravlju i potiče druge na njegu i zaštitu kože. Njezin primjer predstavlja vrijednu lekciju o važnosti brige o sebi i vlastitom tijelu, kako bi se ostalo zdravo i sretno unatoč izazovima starenja i zahtjevima javnog života.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here