Jedan od najpoznatijih modnih kreatora u Srbiji , je preminuo prije sedam dana. naime , rieč je o Saši Vidiću , kojeg su poznavali mnogi , i vijest o njegovoj smrti je uzburkala javnost, jer niko nije znao da je bio bolestan. Kkao su prenijeli mediji , njega su u njegovom stanu , bez svijesti pronapli članovi njegove porodice , koji su odmah pozvali hitnu pomoć.

 

 

Saša je hitno prevezen u KBC Brežanijska koa , gdje je odmah priključen na resprator , međutim ubrzo je preminuo od posljedica septičkog šoka. Imao je samo 52.godine. Saša je bio poznat kao osoba bez dlake na jeziku , i običaju da svoje mišljenje iznosi javno bez ikakavog ustručavanja , ni uljepšavanja sa mnogim estradnim zvijezdama sa kojima je nekada surađivao nije bio u dobrim odnosima.

 

 

Naime , poznato je da je Saša sa Cecom Ražnatović bio veoma blizak 15.godina , a onda su se posvađali , za nejn rođendan 2018.godine, ali razlozi za to nisu ni danas poznati. Saša je po vlastitoj želji kremiran i sahranjen na Novom groblju u Beogradu , a neostvarena želja mu je ila da se preseli u Italiju i da tamo živi i radi . Prema pisanju medija u posljednje vrijeme se Saša povukao iz media , a nije bio ni aktivan na društvenim mrežama. Niko nije znao da je bio bolestan , a kako doznajemo izgleda da je imao finacijskih problena , a kada je hitna došla u njegov stan tamo su zatekli samo dvije stolice i ništa više , pa to upućuje da je prodao stvari da bi preživio . Sada kruže glasine da je Saša već dugo vremena ima zdravstvene probleme , a za vrijeme pandemije korona virusa se panično bojao da se ne zarazi pa mu je pjevačica i prijateljica Seka Alesić svaki dan slala obroke iz jednog restorana.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here