Sinoć mu je nedostajala samo jedna osoba. Sloba Radanović je proslavio svoj 33. rođendan juče, organizujući intimnu proslavu za svoje najbliže. Protekla godina bila je izuzetno uspešna za njega, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. U februaru je dobio sina Damajana, a u intervjuu za Blic, otkrio je svoje želje. “Nisam ništa posebno poželeo, samo sam zahvalio za sve što imam. Svaki dodatni zahtev bio bi sebičan.

Svi koje volim su ovde, samo mi nedostaje otac”, rekao je Sloba sa setom i dodao:”Nemam mnogo kolega sa estrade koje često zovem jer se ne družim mnogo sa njima. Ovde su oni koji su mogli da dođu, a oni koji nisu će imati druge prilike.” Njegova supruga Jelena je otkrila kako je Sloba kao otac. “Poželela sam da ostane isti i da se ne menja. Sada ima sina kojeg je već razmazio”, rekla je ona, dok je Sloba dodao: “Jelena je stroža od mene u svemu. Ja nisam strog.” Pored malog Damjana, zajedno žive i Jelenina deca iz prvog braka, koju Sloba smatra kao svoju decu.

“Doživljavam ih kao svoju decu, nema razlike između njih i Damjana. Iako nisu moja krv, obožavam ih”, izjavio je Radanović. Nije mu prioritet da njegov sin nasledi njegov pevački talenat. “Važno je samo da je živ i zdrav”, rekao je Sloba.

Zbog velikog broja nastupa, Radanović je promenio svoj način života. “Navikao sam da spavam samo tri do četiri sata i da funkcionišem, mogu i da ne spavam. Povremeno uzimam koktele, ali se trudim da živim na način koji ih ne zahteva. Jelena nije ljubomorna kada idem na nastupe, nemamo tih problema”, izjavio je Sloba. Kada vikendom nastupa u inostranstvu, Jelena ostaje kod kuće sama sa svoja tri sina. “Nije lako vikendima, ali onda imam slobodan dan ponedeljkom”, dodao je sa osmehom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here