Indira Radić, popularna pevačica, rođena je u Dragalovcima, malom mestu u blizini Doboja u Bosni i Hercegovini. Iako je svoj karijeru izgradila u muzičkoj industriji, njen odnos sa rodnom grudom i porodičnim korenama čini se da je ohladio tokom godina. Prema rečima Indirinog strica, Novaka Subotića, on je svojevremeno darovao zemljište njenoj porodici kako bi sagradili kuću u centru sela. Međutim, od kako je Indirin otac Živko preminuo pre deset godina, pevačica se više ne javlja svom rođaku i ne dolazi u Dragalovce. Osim toga, čini se da nema kontakt ni sa ostalom rodbinom u selu.

Indira je nekad dolazila u svoj rodni kraj, pa čak i nastupala tamo, ali poslednjih godina nije bila prisutna. Stric Novak Subotić je izjavio da je prodala porodičnu kuću koju je nasledila nakon očeve smrti, iako zadržava veću cenu, pa ona još nije prodata. Takođe, Indira ne dolazi u selo već godinama i nema kontakt ni sa svojom rodbinom ni sa prijateljima iz detinjstva. Ovo je izazvalo razočaranje među meštanima Dragalovaca koji se sećaju pevačicinog uspeha sa ponosom, ali izgleda da su izgubili kontakt sa svojom slavnom sugrađankom. Iako su je nekada rado slušali i pevali njene pesme, sada retko imaju priliku da je vide ili čuju.

Indira Radić je veoma cenjena na prostorima bivše Jugoslavije i ostala je značajan deo muzičke scene u regionu. Njen neosporni talenat i karakterističan glas osvojili su srca mnogih fanova tokom godina. Sa karijerom koja traje decenijama, Indira je izgradila veliki broj hitova i ostavila dubok trag u zabavnoj muzici Balkana. Njena muzika je prepoznatljiva po emotivnim baladama i zaraznim pop pesmama koje su osvojile mnoge generacije.

Iako se njen kontakt sa rodnom grudom možda ohladio tokom godina, Indira je i dalje cenjena i voljena od strane mnogih ljudi u regionu. Njeni nastupi i pesme i dalje privlače pažnju i podršku fanova koji cene njen talenat i doprinos muzičkoj sceni bivše Jugoslavije.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here