Jovana, supruga voditelja Dragana Marinkovića Mace, privlači pažnju kao atraktivna frizerka koja je dve decenije mlađa od svog supruga. Nakon samo nekoliko meseci veze, Jovana je uspela da komičara ponovo odvede pred matičara, iako je nakon razvoda od prethodne supruge dao obećanje da se nikada više neće venčati.

Maca je podelio detalje o braku s Jovanom, ističući koliko je brzo sve između njih krenulo. “Venčali smo se vrlo brzo. Počeli smo da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo već bili venčani. Za njen rođendan sam je iznenadio i to je za nju bilo veoma značajno, taj papir. Organizovao sam proslavu na jednom splavu, bilo nas je desetak, a onda je došao frajer i rekao: ‘Dobar dan’. Tada je Jovana doživela dva uzastopna moždana udara, a tu su bili i kum i kuma… Taj papir meni nije mnogo značio. Sada mi je život predivan”, izjavio je voditelj Maca.

Dragan Marinković Maca i Jovana su prošli kroz težak period kada su izgubili trojke, ali su ta zajednička tragedija ih povezala još više, kako je Maca sada priznao.”Kroz agoniju gubitka deteta sam shvatio da kao javna ličnost treba da skrenem pažnju na to. Naravno, to te očvrsne. Shvatili smo da smo se zbližili, iako nam taj događaj nije bio potreban. U teškim trenucima se prepoznajemo.

Ono što želim za sebe, želim i drugima. Biti roditelj je jedna od najozbiljnijih uloga. Treba znati kako da izgradite čoveka iz tog deteta”, otvorio je svoje srce glumac i voditelj.Jovana je poznata po svojoj ljubavi prema tetovažama, pa je celo njeno telo ukrašeno različitim motivima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here