Barbara Bobak je pjevačica koja je široj javnosti postala poznata kada je bila u vezi sa popularni pjevačem Darkom Lazićem , koji se smatra jednim od najvećih ženskaroša na estradi . Poznato je da se Darko prvi put publici predstavio u popularnom takmičenju Zvezde Granda , a tada je stupio u vezu sa kolegicom Anom Sević , s kojom se vjenčao i dobio kćerku .

 

 

Brak između Darka Lazića i Ane Sević je bio kratkog vijeka , nakon razvoda , Darko je bio u vezi sa Marinom s kojom je dobio sina , međutim ona ga ostavila , jer se Darko nije odricao momačkog života . Preko noći je uplovio u vezu sa Barbarom Bobak , ali e ona nakon pola godine veze odlučila da istu prekine , i kako je kasnije priznala ona redovno ide psihologu na terapije zbog posljedica koje joj je ostavila ta veza.

 

 

 

Barbara priznaje da joj je veza sa Darkom donijela veliku popularnost pa je sada veoma tražena za nastupe . Barbara je aktivna na društvnim mrežama , gdje često postavlja fotografije svoga brata za kojeg je jako vezana . Njen brat je Gabrijel Bobak , i ima 19.godina , i tek je završio srednju školu , te ima namjeru da upiše Fakultet tehničkih nauka. Gabrijel poput sestre voli da ide u teretanu , a kako možemo vidjeti na fotografijama i on je ljubitej tetovaža sudeći po mnogobrojnim koje ima na tijelu . Ono što se može zaključiti da su Barbara i Gabrijel veoma vezani , dobro se slažu , a djevojke su već poludjele za ovim momkom , jer je veoma zgodan, ali još uvijek je mla da ulazi u neke ozbiljnije veze.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here