Voditeljica Jovna Jeremić j poznata po svojim kontraveznim izjavama , kao i eksplicitnom odijevanju. Ona nikad nije krila koliko voli i poštuje svoju nekadašnju svekvu . Ona joj je kako je Jovana često isticala , uvijek bila najveća podrška . I kada se razvela , njih dvije su očito ostale bliske , baš koliko i djevojčica Lea koju je Jovana dobila sa Vojislavom Miloševićem , a kojoj je Zoka baka.

 

 

Jovana je više puta isticala da joj je svekra bila uvijek podrška kada joj e to trebalo. Uvijek joj je čuvala dijete kada joj se svijet raspadao . Podržavala je Jovanine snove , vjerovala u nju kada niko to nije. Noćima su sjedile na terasi i pričale , pile kafu , pravile muzičke dijelove jutarnjeg programa na početku Jovanine karijere.

 

 

-Moja svekrva , profesor muzike , avangardna žena , lavica , svjetska žena , karakterno ista ja , poštovanje i iskrenost nadmašile ovozemaljsko vrijeme . I sada se bori lavovski . Ne posustaje . Ovo je primjer zdravog odnosa – napisala je voditeljica jutarnjeg programa Pink televizije.

Jovana je istakla da razvod od njenog sina , nikada njih dvije nije razdvojio , samo su još veći prijatelji , kao i njen prvi suprug Voja. Jovana je istakla da su se razišli ali da ona nikada neće reći da je on bivši suprug nego prvi suprug , i poželila mu je sve najbolje , svaku novu vezu poslije Jovane , ona je blagoslovila , a njen Zoka je njena svekrva za sva vremena. Jovana nije krila koliko voli i poštuje nekadašnju svekrvu , koja je sada bolesna i leži u postelji.  “Volim te Zoko. Zoko lavice “. Zaključila je Jovana .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here