Porodica legendarnog pjevača Šabana Šaulića još uvijek se nije oporavila od njegove smrti. Naime , kada je prije tri godine u javnost procurila vijest o Šabanovoj pogibiji , svi su bili u šoku , a najteže je bilo Šabanovoj supruzi Gordani , sinu Mihajlu , te kćerkama Ildi i Saneli , koji su bili utučeni zbog gubitka svoga muža i oca.

 

 

Šabanova kćerka Ilda je krenula očevim stopama i uplovila u muzičke vode . Međutim nakon što je izgubila oca , ona je odlučila da se sa svojim suprugom i kćerkom preseli u Ameriku , i tamo je muziku ostavila p strani , a radila je kao instruktoric tenisa . Međutim nedavno su se ponovo vratili u Srbiju i njihova kćerka kreće u prvi razred osnovne škole.

Poznato je da su Ilda i Bojan oduvijek maštali da imaju veliku porodicu . Kda je Ilda po drugi put ostala trudna , bili su presretni , međutim , na veliku žalost došo je do spontanog pobačaja , pa je Ilda izgubila bebu , a to im je veoma teško palo. Ovaj gubitak ih je sve duboko potesao , pa i malenu Emu , koja je željela da bude straija sestra. Mešutim sada joj se želja ispunila . Mihajlo Šaulić , Ildin brat je sa svojom suprugm Marinom dobio kćerku , koju su nazvai Manja.

 

 

Malena Ema je sada postala starija sestra i malenu Manju naprosto obožava . Prema njoj je veoma brižna , i puna je ljubavi , a to svjedoći i fotografije koje je ujna Marina objavila na svom Instagram profilu. Naime ona je Ildinoj kćerki poželjela sretan upis u prvi razred osnovne škole , a sigurno je da će Ema svojoj sestrici biti odličan uzor .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here