Selena Gomez i Justin Bieber bili su početnici u svijetu zabave kada su započeli svoju vezu, koja je brzo postala medijski senzacionalizirana. Njihova veza trajala je osam godina, od 2010. do 2018. godine, i bili su omiljeni par mnogih obožavatelja. Tijekom tih osam godina, Selena i Justin bili su česti predmet medijske pozornosti, a paparazzi su ih pomno pratili u potrazi za ekskluzivnim pričama. Njihova veza započela je zbog dogovora njihovih menadžera, koji su smatrali da bi njihova povezanost bila dobra i financijski isplativa.

Iz prijateljstva su brzo prešli na vezu, a par je službeno potvrdio svoju vezu 2011. godine nakon što su se javno poljubili na Novogodišnjoj proslavi. Tijekom vremena, zajedno su živjeli i bili su duboko zaljubljeni.

No, njihova veza pretrpjela je tri raskida tijekom osam godina, ali su se svaki put brzo pomirili. Obnovili su svoju vezu 2014. godine, samo da bi ponovno prekinuli sljedećeg mjeseca. Ponovno su se pomirili 2017. godine, ali su se razdvojili pet mjeseci kasnije. Mnogi iz njihova okruženja nisu podržavali njihovu vezu i smatrali su je toksičnom. Selena je konačno odlučila staviti kraj njihovoj vezi jer je osjećala da mora proći kroz teške trenutke kako bi pronašla sreću. Nakon posljednjeg raskida, Justin Bieber se brzo oženio s Hailey Baldwin, a par je istaknuo da su se suzdržali od seksualnih odnosa prije braka iz poštovanja prema Bogu.

Selena Gomez je prošla kroz teške periode nakon raskida s Justinom, borila se s mentalnim izazovima i zdravstvenim problemima, uključujući dijagnozu bipolarnog poremećaja i lupusa. Unatoč svim preprekama, Selena je istaknula da je ponosna na svoj put prema boljem mentalnom zdravlju i da trenutno ne planira ulaziti u novu vezu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here