Selena Gomez i Justin Bieber bili su mladi par koji je počeo uživati u svojoj vezi, no uskoro su postali globalno prepoznat kao romantični duo. Njihova ljubavna priča obuhvaćala je osam godina, počevši 2010. i završavši 2018. Tijekom tog vremena, bili su predmet intenzivnih medijskih spekulacija i pažnje, često progonjeni paparazzima u potrazi za ekskluzivnim pričama.

Kao mnogi parovi u zabavnoj industriji, Selena i Justin su se upoznali putem svojih menadžera i PR timova, a taj susret bio je obostrano koristan. Selena je opisala početak njihovog odnosa riječima: “Kada smo se prvi put upoznali, Justin je bio kao malo dijete. Bila sam mu kao starija sestra, a kasnije smo postali bliski prijatelji.” Ono što je započelo kao prijateljstvo ubrzo je evoluiralo u romantičnu vezu. Par je prvi put javno priznao svoju vezu 2011. godine poljupcem na novogodišnjoj zabavi, nakon čega su počeli zajednički život.

Justin je otvoreno govorio o svojoj prošloj vezi, naglašavajući koliko su bili zaljubljeni i kako su se međusobno podržavali. Ova veza pružila mu je mnogo iskustava, uključujući i život sa svojom partnericom od svoje 18. godine, što je usporedio s brakom. Ipak, suočavao se s izazovima mladog bračnog života, gdje su svaka nesuglasica ili svađa izazivali emotivne reakcije kod oboje. Justin je naučio da ljubav nije samo osjećaj, već i odabir koji osoba čini.

Unatoč povratku s bivšom djevojkom 2014. godine i njihovom kratkom pomirbom, njihova veza nije opstala, a razlog drugog prekida nije bio javno poznat. U 2017. godini su se ponovno pomirili, ali su se ponovno rastali nakon pet mjeseci. Veza je patila zbog nedostatka podrške iz okoline, koja je smatrala njihovu vezu toksičnom zbog načina na koji su se ponašali jedno prema drugome. Situacija je bila iznimno javna i osjećala se zarobljenom u vezi koju nije željela nastaviti. Na kraju je donijela hrabru odluku da okonča tu fazu svog života. Nakon njihovog rastanka, Selena Gomez je dobila značajne dijagnoze, uključujući bipolarni poremećaj i lupus. Njezino zdravstveno stanje zahtijevalo je transplantaciju bubrega u budućnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here