Viki Miljković je pjevačica narodne muzike koja je već dugo na domaćoj javnoj sceni , i ima veliki broj fanova. Njeni hitovi su i danas veoma slušani , a godinama je i član žirija u najpopularnijem takmičenju Zvezde Granda , gdje vrlo često ulazi u sukobe i verbalne okršaje sa drugim članovima žirija ali i kandidatima.

 

 

 

Od kako Jelene Karleuše nema u takmičenju ,odnosno njeno prisustvo je zamijenila Vikina vjenčana kuma Ceca Ražnatović , situacija je dosta mirnija , ai ipak ponekad zna da dođe do napetih momenata u kojima je glavni vinovnik upravo Viki. Poznato je da je Viki sa svojim suprugom Tašketom , prije pa godina otvorila agenciju za ekrenine koja odlično posluje , pa su se sada oni počastili i sa novim stanom u Beogradu na vodi , iz kojeg imaju predivan pogled na rijeku.

 

 

Njihov sin Andrej je centar njihovg svijeta , koji je sada već tinejdžer , a iako je dota mlad , već se čini da je u ozbiljnoj vezi sa jednom djevojčicom čije fotografije stalno objavljuje na svo Instagram profilu , i već ju je upozna i sa roditeljima. Vii i dalje ima nastupe koji su dobro posjećeni i njen stajling i frizura se uvijek komentarišu . Dugo godina unazad Viki nosi istu frizuru odnosno dugu smeđu kosu , a mnogi se ne sećaju perioda kada je Viki bila plavuša , kao i Jelena Karleuša . Kako se Viki nikako nije mogla navići na tu boju , ona je odlučila da se vrati u smeđu bou , a istakla je da je primjetila da plaviše više skreću pažnju na sebe , ali ona se nije mogla navići na tu boju kose.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here