Haris Berković, pevač i bivši pobednik “Zvezda Granda”, je poznat po svojoj skromnosti i izbegavanju javnog eksponiranja. On se retko pojavljuje u javnosti, ali ulaže veliki trud i posvećenost u svoj rad. Pored muzike, Haris vredno radi na svom telu u teretani, neguje svoj glas i izuzetno je predan svom poslu i nastupima. Nakon nedavnog raskida, Haris je iskoristio tople letnje dane za zasluženi odmor i provod sa svojim prijateljima. Iako nije aktivan na društvenim mrežama, ovoga puta je odlučio da sa svojim pratiocima podeli neke trenutke iz svog privatnog života. Na slikama je pokazao kako uživa u kupanju i druženju na hrvatskom primorju.

Primetne su promene u izgledu Harisa koje niste viđali godinama. Sada izgleda zrelije i starije u poređenju sa svojim mladolikim “bebi-fejsom” iz prošlosti. Iako mu mišići više nisu u prvom planu, ne može se poreći da i dalje izgleda privlačno i lepo. Haris Berković je primer predanog umetnika koji se trudi da napreduje i prilagođava se kako bi ostvario svoje muzičke ciljeve.

Haris Berković je postao poznat široj publici zahvaljujući svom učešću u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Međutim, njegova veza sa poznatom pevačicom Radom Manojlović dodatno je skrenula pažnju medija na njega. Kada su Haris i Rada započeli svoju emotivnu vezu, mediji su bili zainteresovani za njihovu romansu. Rada Manojlović je već tada bila etablirana pevačica sa velikom popularnošću, dok je Haris bio novi talent koji je privukao pažnju svojim pevačkim sposobnostima. Njihova veza je donela dosta medijske pažnje i interesovanja javnosti.

Haris se istakao i osvojio titulu pobednika “Zvezda Granda”, što mu je otvorilo vrata ka muzičkoj karijeri. Iako je njegova veza sa Radom Manojlović bila u centru pažnje, Haris je uspeo da izgradi svoj identitet kao samostalni pevač i nastavi da gradi svoju karijeru. Iako su se Haris i Rada kasnije razišli, njihova veza je ostavila trag u javnosti i doprinela Harisovoj prepoznatljivosti. On je svojim radom i talentom uspeo da stekne svoju bazu fanova i ostvari uspeh u muzičkoj industriji, nezavisno od veze sa poznatom pevačicom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here