Tražnja za novim stanovima je neprekidno visoka u poslednjih nekoliko godina, do te mere da se čim počne graditi zgrada, većina stanova se gotovo odmah proda. Postoji nekoliko razloga zašto je to tako. Prva prednost novogradnje je ta što je sve novo i ne zahteva dodatne troškove za renoviranje, čime se izbegavaju dugotrajni pregovori i rad sa majstorima. Kupovinom stana u novogradnji, postoji mogućnost izbora nekih detalja kao što su sanitarije, pločice i pregradni zidovi. Pored toga, možete se dogovarati o ceni, zavisno o fazi izgradnje.

Stanovi u novogradnji su izgrađeni po najnovijim standardima, koristeći bolju stolariju i izolaciju. Imaju efikasniji sistem grejanja u odnosu na stare stanove, što vam može doneti uštedu na računima za grejanje i hlađenje tokom godina. Još jedna velika prednost novogradnje je da kupci koji nemaju nekretninu na svoje ime mogu da ostvare povraćaj PDV-a prilikom kupovine prvog stana. Na tržištu se nalazi mnogo stanova u novogradnji u Beogradu i Novom Sadu. Evo nekoliko primera iz ponude:

U ponudi je uknjižena garsonjera na atraktivnoj lokaciji na Telepu. Stan je blizu škole, bulevara i svih neophodnih sadržaja. Nekretnina je uknjižena 1/1 i nema tereta. Prodaje se kompletno nameštena i idealna je za život ili izdavanje. Cena iznosi 51.990 evra.Takođe, možete pronaći i trosoban stan koji nije useljavan, sa mogućnošću povraćaja PDV-a za kupce prvog stana u blizini Telepske doline. Zgrada se nalazi blizu Dunava, šetališta i okružena je prirodom. Stan se nalazi na prvom spratu i ima ekonomično podno grejanje putem toplotnih pumpi. Sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i toaleta.

Ima terasu i obezbeđen parking u dvorištu zgrade. Cena iznosi 129.380 evra. U Novom Sadu se nudi četvorosoban stan sa odličnim rasporedom. Sastoji se od hodnika, dva kupatila, tri spavaće sobe i dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom. Stan ima kvalitetan parket i keramiku, nemačke instalacije Grohe u kupatilima i roletne na svim prozorima. Cena stana je 160.000 evra. Ovo su samo neki od primera iz bogate ponude stanova u novogradnji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here