Hrvatska pop pjevačica Danijela Martinović je svoju karijeru započela u grumi Magazin . Međuim , kasnije je pokrenula svoju solo karijeru , koja je postala veoma uspješna. Poznato je da je Danijela veći dio svog života provela u emotivnoj vezi sapjevačem Petrom Grašim , s kojim je bila čak 25.godina. Međutim , pjevač je odlučio da svoj život zasnuje sa mnogo mlađomdjevojkom , Hnaom Huljić , koja je kćerka poznatog kompozitora Tončija Huljića.

 

 

Ono što je posebno interesantno u cijeloj ovoj priči , je to da su Danijela i Petar ili kućni prijateljisa Tončijem i njegovom suprugom , tako da su s Hanom od početka nenog života , zapravo gledali su je kako raste , i niko nebi mogao ni da pomisli da će Grašo ovo da uradi . Društvene mreže su eksplodirale od negativnih komentara kada je na vidjelo ozašla veza iz,eđu Graše i Hane. Njih dvoje su sada u braku , i nedavno su dobili i kćerku Albu .

 

 

 

Što se tiče ove teme Danijela u javnosti o njoj nije rekla niti jednu jedinu riječ , te je ostala dama do samog kraja , a kako mediji doznaju , prije izvjesnog vremena i ona je pronašla novu ljubav. Danijelina karijera je i dalje veoma uspješna , a Danijela je našla vremena da napiše svoju autobiografiju , te njezine memoari su upravo objavljeni u Hrvatskoj. Međutim , ono što se mnogi pitaju je to da li je Daniela u knjizi otkrila detalje razlaza sa Grašom , to ćemo saznati kada kupimo knjigu . Ovo je Dnijelina druga knjiga , a prvu je objavila 2016.goine , pod nazivom Šalabahter života , u kojem ima jedno jako emotivno poglavlje vezano za majčinstvo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here