Popularna folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je prije dva mjeseca postala baka po drugi put. Naime , njen sin Veljko i snaha Bogdana , dobili su još jednog sina , kojem su dali ime Krstan , a koji se rodio na isti dan kada i njegov djed Željko Ražnatović Arkan, i to je za porodicu Ražnatović bio veoa emotivan trenutak.

 

 

Nakon samo nekoliko dana od Krstanovog rođenja , stigla je i vijest da je Cecina kćerka Anastasija u drugom stanju , te da na jesen očekuje djevojčicu . To je Ceci bila posebno draga vijest , i njezinoj sreći nije bilo kraja. Anastasija je prije nekoliko dana proslavila svoj 25.rođendan , koji je padao na Sapasovdan , i upravo je porodica Ražnatoić odlučila da na taj dan krste svoh malenog Krstana .

 

 

Krštenje , kao i slavje je obavljeno bez puno pompe , u najužem krugu porodice i prijatelja , koji su poslije ceremonije u crkvi otišli u jedan luksuzni retoran u Beogradu , gdje su nastavili proslavu i svečani ručak. Porodica Ražnatović je poznata po tome da su oni veliki vjernici , i svaki praznik proslavljaju i poštuju najmčađeg člana porodice , jrstili su u kriti Svetog Lazara dok je sam lin krštenja obavio vkadika Srtefan koji je za porodiu uvijek prisutan i smatraju ga svojim duhovnikom.

 

 

Ražnatovići s se trudili da krštenje Krstana ostane tajna , sve je snimljno kamerama Blic televizije na kojoj se prikazuje rijaliti Ceca i deca , i sada su smnogi vidjei Krstana po prvi put , i svi se slažu da je on jedna lijepa beba koji mnogo liči na svog brata Željka. Svi su za ovu priliku bili svečano obučeni , a mama Bogdana je za ovu priliku obukla bijelu lepršavu haljinu koja je isticala njenu vitku liniju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here