Jelena Karleuša i Duško Tošić su svakako jedan od najpoznatijih bračnh parova na domaćoj javnoj scen . Duško je donedavno bio fudbaler , međutim sada jemenadžer. Duško i Jelena su u braku skoro 15.godina.

 

 

Poznato je da je ovaj par imao veoma mnogo kriza u svom životu, alisu uvijek pronašli način kako da prebrode sve nedaće koje su ih zadesile. Prošle godie je Jelena objavila fotografiju na Instagram , gdje je obavjetila da se njen muž Dupko i ona razvode, a kao razlog je navela da se Duško više ne osjeća kao dio njihve porodice m te da će svu imovinu prepisati na kćer.

 

 

@.nikaspam

Roma ❤️🧡

♬ seti me se – 🦈

Naime , od objave na Instagramu prošlo je više od godinu dana , a niko se više nie oglašavao na tu temu , vjerovatno zbog njihov djece. Jelena je na društvenim mrežama jako aktivna , i ima svoje mišlenje o svakoj mogućoj temi , dok uško samo ponekad objavi neku fotogrsfiju , a posljednja je posebno privukla pažnju. Naime , on je svoje mezimice Niku i Dijanu odveo u Italiju na utakmicu Roma-Inter, što je posebno obradovalo mlađu Niku , koja je i sama trenirala fidbal , i koja je o tome obavjestila svoje fanove na Tik Toku , gdje je ona prava zvijezda.Vrlo je jasno da je Duško dobar otac i da rado obavlja svoje očinske dužnosti , a sada e odlučio da spoji ugodno s korisnim jer je imao neke poslovne obaveze u Italiji , odnosno Rimu , pa je poveo i kćerke. Jelena je Duška u nekoliko navrata spomenula njega , i njegovu očinsku brigu , te kako ističe on je od rođenja ćerki pa sve do danas pravi otac,

 

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here