Najveći pjesnik na našim prostorima , po mišljenju mnogih je bio svakako Đorđe Balašević , a vijest o njegovoj smrti je rastužila njegove brojne fanove , pa su se putem društvenih mreža opraštali od njega danima , širom bivše Jugoslavije. Đorđe je ostavio neizbrisiv trag na velikom broju generacija.

 

 

Za Đorđa je njegova supruga Olivera bila najveća inspiracija, a nikada se nije stidio da pokaž koliko je voli i cijeni. Nakon njegove smrti , Olja je zajedno sa svojom djecom nastavila život dalje u njegovim pjesmama , a da njegove pjesme žive i dalje , Olja je odlučila da proizvodi majice i asesoare sa motivima iz njegovih pjesama , a nedavno je predstavila bijelu haljinu na kojoj je otprintan jedan stih.

 

 

Olja je svoju utjehu pronašla u svojoj djeci i unucima , ali i u biznisu koji su nedavno pokrenuli i prvo predstavljanje nove kolekcije . Ova porodica od prije posjeduje manufakturu pod nazivom Bebelo koja prodaje razne suveniire i ostale nostalgične stvari koje se podsjećaju na Balaša. Bijele haljina koju je Olja predstavila na društvenim mrežama , dobila je niz komentara koji su bili određeni pozitivni , a među brojnim komentarima , jedan se posebno izdvojio. Rieč je o komentaru jedne djevojke koja je napisala da će se u ovoj haljini vjenčati u avgustu , a njen dragi dolazi iz Amerike , i nakon deset godina razdvojenosti će jeno drugom reći da. Oboje su muzičari i ne žele da prave veliku pompu oko vjenčanja , te smatra da je haljina unikat kao i njihova ljubav. Iako se ne radi o klasičnoj vjenčanici , ona nosi posebnu poruku sa Đoletovim stihovima.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here